Älskar mangan/animen Eyeshield 21 !!


En liten berättelse om hur jag blev från ''rädd för spindlar'' till ''extrem fobi för spindlar att jag börjar gråta''

För några veckor sedan; Jag kom hem från skolan och gick till mitt rum för att byta om. Samtidigt som jag bytte om pratade jag med min kompis i mobil. Jag tappar balansen när jag försöker ta på mig byxerna och faller på sängen. Efter några korta sekunde vrider jag lite på huvudet åt höger och ser en STOR svart spindel på min sängkant vid mina lakan, som kryper! Jag skriker, får panik och springer ut ur mitt rum och ville bara gråta.. Senare så går jag tillbaka till mitt rum och ser att spindeln är borta. Jag får panik över att spindeln kunde ha gått in i mina lakan... SÅ jag tog en golfklubba som låg utanför mitt rum och använde den som hjälp till att bära ut mina laka och skaka dom. Sen använde jag golfklubban till att banka på min säng.. Ännu hade jag inte hittat spindeln! Jag höll på att få panik så jag stack bara därifrån. Efter cirka några minuter kommer min mamma hem och jag säger att jag såg en spindel. Hon går till mitt rum och börjar leta som senare leder till att hon börjar städa och sedan att hon börja dammsuga lite. Jag bad henne att sluta och jag gjorde sen hela jobbet. Städade mitt rum, dammade av allt, dammsuga överallt! Men ändå hitta jag inte spindeln... Min mamma sa till mig att hon hade säkert dammsugat in den... men jag trodde inte på det och gick och la mig i vardagsrummet på soffan... Jag sov verkligen inte bra den kvällen! Jag vakna 4 gånger!
Nästa dag sket jag i spindeln och sov i mitt eget rum igen.

För cirka en vecka sedan; Jag sitter i vardagsrummet tillsammans med min storebror och vi kollar på en film. Jag satt glatt med datorn i knät. Mamma ropar att det fanns jordgubbar. Jag blir överlycklig, lägger undan min dator och var på väg att resa mig upp. Sen plötsligt framför mig, en halv meter fram, ser jag en ...normal stor spindel kräla över mattan. Jag faller ner på min plats igen drar in mina ben och börjar få panik. Min brorsa frågade om och om igen vad som hände. Jag börja lipa och mummla högt; Döda den!! Döda spindeln! innan den kommer till mig! Min brorsa gjorde det då efteråt. Senare satt vi tysta et tag, tills han kommenterade: ..du grät...
JA! jag grät... har aldrig gjort det innan för en jäkla spindel... jag har nu märkt att min spindel fobi har blivit mycket värre!

Just nu (inatt); Jag satt på min säng med datorn i knät och kollade på en Heroes avsnitt, medan alla andra i huset låg och sov. Det blev väldigt spännande. Men plötsligt vrider jag lite på mitt huvud åt höger och ser en stor svart spindel kräla. Jag får ut ett tjut men försöker låta bli att skrika. Tårarna börja rinna lika snabbt som regn och jag springer ut till köket helt panikslagen om vad jag ska göra. Jag går ner till nedrevåningen och ser om min brorsa var vaken eller ej... han sov... jag gick till köket igen och fortsatte gråta. Sen bestämde jag mig att vara stark och jag valde att leta upp flugsmällaren. Jag tog den och gick till mitt rum för att söka upp spindeln. Jag letade och letade... tillslut såg jag den stora äckliga spindelt! Jag blit panikslagen igen! Jag gick till mamma pappas rum och väckte mamma. Mamma kom ut tog flugsmällaren och gick till mitt rum. Spindeln var nu borta. Efter några minuter hittar vi den och jagar den, eftersom den var skitsnabb! Och den kröp under en massa grejer!
MEn nu är den död... men mitt rum blev stökigt nu igen... för vi flyttade runt på möblerna.

Nu sitter jag i vardagsrummet, helt otrött och skriver det här inlägget.. kommer jag ens kunna somna inatt är frågan... jag HATAR verkligen spindlar...
Tack ni som orkade läsa allt det här.. även om ni inte riktigt förstår mina känslor... tack!

[ Har börjat spela Persona 3 ][ Killen som står (<-) är huvudkaraktären i Persona 3. Killen som står (->) är huvudkaraktären i Persona 4 ]

Persona 4!! och ikväll persona 3!!!Jag är JÄTTE JÄTTE glad!!!
Har nyss klarat av spelet Persona 4!!! Sista bossen var ju sviiin enkel (nej...men den var inte sådär...dödssvår xD)
Jag klarade av bossen när jag var bara på lvl 74!! HAHAHAHAH jag är så glaaad!!! skulle bara testa möta bossen, sen så klarar jag den på första försöket!! jag är jätte jätte glad!!
Men nu ska jag göra 2 timmars läxa, snart xD
Sen ikväll ska jag börja spela Persona 3!! OWO I'm so happy happy!

Tumblr


(På bilden är min underbara Ciel! Älskar honom!)

Ni kanske tycker att jag göra nya inlägg rätt segt... jo...jag håller med xD
Men jag har tagit ett kort paus. Är mer sugen på Tumblr :D
checka in min tumblr gärna!
hizumaki.tumblr.com

shit, så sann!


Bröt sig in i mitt skåp

Jag går till skolan idag, har lektion, sen på bild lektionen får jag reda på att SKIT många skåp under igår kväll hade brutits upp, alltså sönder lås, i vår samhälls byggnad. Jag fick först se att min kompis skåp, hennes lås hade brutits upp också, och låset låg inuti skåpet längst upp. Senare gick jag till mitt skåp för att se om den också blivit öppnad, och vad ser man? jo, det har den!! jag öppnar mitt skåp för att se om något blev stulen, och nej, jag ser mina böcker och mitt lås längst upp. Seriös.t... idioter måste verkligen förstöra för dom andra?
Det var ungefär 20 av 30 personer från min klass som hade ''inbrott''... jahapp... där ser man hur duktig skolan är på att låsa dörrarna, och hur duktiga dom är med larm... suck my ass!

Kan ju också lägga till att jag redovisade mitt argumenterande tal, och därefter så hade jag utvecklingsamtal, sen åkte jag och mamma till allum och köpte ett nytt lås till mig, och lite mer saker.

Imorgon ska jag argumentera för skoluniform


Ge mig en klapp på huvudetJapp! Ge mig en klapp på huvudet!
Jag har varit jätte duktig nu i... snart 2 veckor.
Varje dag har jag pluggat 2 timmar, och jag ligger inte efter i ngt!
I'm happy!! ~

Just nu kollar jag på Del 1 av Världens Händelser, den handlar om Nelson Mandela (det är en läxa tills imorgon att man ska ha kollat på den). Snart ska jag göra en annan läxa, ska se klart på filmen bara.
Överimorgon har jag svenska argumenterande tal... och jag vet inte vad jag ska prata om... Sen så har jag utveckligsamtal.. primaaa... elr inte...

Nu har jag inget mer att skriva.
Puss och KRam!

[ Just Be Friends ]


Just Be Friends, lite bilder innan..


Som sagt.. en sorlig klipp om man hänger noggrant med..
Killen och tjejen älskade varandra. Men senare, märker killen att han inte har samma känslor längre..[ Just Be Friends ]

Jag tycker den lilla ''anime klippet'' är sorligt..
Lyricsen och bilderna passar in..
Jag kommer lägga in videoklippet lite senare, ni MÅSTE kolla..
och hänga med på bilderna, och hänga med på lyricsen (som kommer stå översatt)Tro de elr ej, men jag har börjat älska fotboll!!


Hahaha!!Den här är så jäkla bäst!


Läs från höger till vänster. (<-)