Jordbävning + Tsunami

~~~

AAw shit.
Det som hände igår är ju fruktansvärt!
EN jordbävning på 8,8 i Chile o___o
Jag hoppas seriöst att resten av dom som lever klarar sig nu <3 det är ju bara ....aaw O__O
Och sen så kommer Tsunamivarning för hela Stilla havet, och sen så kommer det drabbas: Hawaii (som redan hänt..), Nya Zeeland (som OCKSÅ hänt redan), sen kommer det kanske komma till Australien, Japan, Filippirnerna, och en rad söderhavsöar.
..........pff...förlåt men jag börja tänka på något. Vem tror att INGET kommer att hända 2012? xD Om det händer redan så här mkt jordbävningar, tsunamis, osv, så tror jag verkligen att det kommer hända saker, kanske värre än nu på 2012 ! xD
*host* ...argh...ja, we will all pray for the ones that have died... *pray pray* :3


✘Friluftsdagen + One Piece✘

~~~

Det var då Friluftsdagen idag.


(bild från internet)

Den blev inställd för allt snö kaos som hade hänt i göteborg, mölndal osv. Så istället så fick vi göra ''lekar'' i skolan. Vi gick in i grupper och då började vår lek stund fram till klockan 14.00.
Första leken var att man skulle ha raka händer uppåt, helt raka, Man ska hålla så länge man orkar, den som är sist kvar vinner. Efter en stund blev det svårare för då fick vi stå på en fot, och sedan fick vi böja på knäna 90 grader eller vad det var. Det såg säkerts jätte kul ut att alla 60 elever höll sina händer uppe. När vi stod på en fot så kom det en lastbil (och vi stod ju mitt i allt) så vi fick hoppa på en fot till ''säkerhet''.
Nästa lek var att gå på planka eller något sånt xD Två långar plankor, en står där framme och en där bakom, sen så har vi hopprep som hjälp att hålla uppe plankan. Vi skulle gå fram och tillbaka i typ en halv meter snö.....kallt och jobbigt säger jag. Man halkade så himmla mycket!
Sen efter den så fick dom som förlora vänta på att vinnarna skulle göra klart nästa lek xD Så min grupp och några andra satt ute, sen inne och väntade.
Efter en stund skulle ''förlorarna'' för förra omgången leka. Den här leken var dödsjobbig! Man skulle ha en person på en pulka och dra den, ja i en halv meterssnö typ xD OCH det var en race, vi hade en slinga att springa i, vi sprang och drog och knuffade på pulkan, jag ramlade fan massa gånger rätt in i snön genom att knuffa... Senare så efter man sprungit i det här kalla vädret hade jag jätte ont i rumpan och så smakade jag blod i halsen!!
EFTER alla dom lekarna där man frös om tårna, så hade vi fika, varm choklad fick man dricka... och fika xD
Sen efter den så gjorde vi en lek till, vi fick massa saker och dom sa att vi skulle hitta dom här och ta kort på de med våra mobiler. Sen hade vi hittat de och blev äntligen klara för dagen.
Av 8 plateser så kom vi 6a (alltså min grupp).
JÄÄÄTTE kul... xD ja faktiskt ! x3

-----

One Piece låtar som jag älskar :DHmmm...I JUST LOVE :D
Och fortfarande:
R.I.P Portgas D Ace / Gol D Ace
I just love One Piece so much because it has the best storytelling and the best frienships that show us how fun you can have <3

Minnen <3

~~~

Underbara minnen !!
Jag saknar dom så mycket ! <3

Dom morgorna man vaknade tidigt innan skolan och kollade på Sailor Moon. Sedan när man kommer hem så kollar man på Pokemon, Digimon, Dragonball, Wedding Peach och Inuyasha. Alla dom här minnerna vill jag uppleva en gång till *3* ~
Dom här låtarna här nere påminnde mig om allt underbart <3


Sailor Moon *3*Pokemon *3*Digimon *3*


Mycker bra minnen!!
Barndom = SANT xD


R.I.P - One Piece

~~~
SPOILER
One Piece


Det senaste som har hänt i One Piece är fruktansvärt. Igår läste jag nyss vad som hände.. Jag blev så chockad, jag kunde inte sluta gråta. Han dog...
Ja! För en mangakaraktär. Jag gråter för manga, jag har lixom vuxit upp genom de...
Men nu.. han; Portgas D Ace, som var den som fick mig att älska One Piece (jag var så jävla lycklig för att jag kunde läsa One Piece, den gjorde mig lycklig hela tidn) .. men nu är Ace DÖD !! Jag kan knappt fatta själv hur det kan gå !!! han dog... med ett leende...............
Han grät..när han var liten så ville han veta varför han blev född, vilken nytta det var osv, nu säger han att han är glad att ha fått leva tills nu, till nu där han fick se sin bror sådär..... ASSÅ NEJ HERREGUD !!
Allt käns så meningslöst i mitt liv nu..
Jag tycker inte om One Piece längre.. Hur det blev.. hur allt blev.. först så förlorar huvukaraktärern (Luffy) alla hans vänner (och måste antagligen hitta alla igen) och nu dör hans egna bror i hans famn..... FRUKTANSVÄRT..

..Det var ett tag sist jag kände mig så här deppad över allt..R.I.P Ace <3

Någonstans inom mig så väntar jag på att han kommer resa sig upp och säga att ingenting hände Haha, men det käns bara förkonstigt.. eftersom han nu sa sina sista ord...och dog med ett fint leende på läpparna.. det käns fel om han reser sig upp och börjar dansa..... men jag skulle nog tycka om det bättre än att han verkligen dog..

I love Portgas D Ace <3
Damn... ;___;Sittaa i skolan ~

~~~

Just nu så sitter jag i skolan >_>
Har rast, har precis haft svenska, nu ska vi ha engelska och sen NO.. jag tror jag dööör !
Jag längtar tills jag kommer hem så jag kan spela (a) <3
Kommer vara kul ibörjan, men sedan så ska jag plugga matte och spanska... igen xD

Snart så börjar lektionen.. jätte kul xD
Jag vill hem, jag vill hem, sitta framför spelet och tönt speeelaaaaa!!! xD

ARGGHHHH!! MINA BYXER BRINNER !!!!

>w< lol >w<

Nu ska jag gå och slå Carro och Anna 8D men inte Astrid ! <3P4 + Mkt skola

~~~
Hohoho mina läsare ! (..if I have some..).
Mycket läxa, mycket prov, mycket redovisningar nu på sistonde, måste ju börja arbeta med något. Men nu i lördags då jag köpte ett nytt spel vid namn Persona 4, elr kallad; P4 , så har jag bara suttit och spelat och spelat xD Det här spelet är kul :D awsome, jag är så glad över att Square Enix gör ALLTID så bra spel som jag tycker om (a) <3Kärlek till det här spelet:

A rumour is going around school that by looking at a TV screen at 12.00 AM on a rainy night, the face of youre soulmate will be revealed. But is that all? A chain of murders appears to be connected to the rumour, and you and youre team of Persona users must brave the mysterious TV world before another schoolmate dies.

Som sagt kärlek till spelet, jag kommer lätt vilja spela klart det här spelet <3<
takk takk Square Enix <3 Ni gör alltid bra av er på era Final Fantasy och Kingdom Hearst spel så jag förväntade mig det här :D <3

--

Men nu ska jag gå plugga på engelska glosförhör (tills imån) och sen jobba med lite matte (har matte prov på torsdag) och sen så plugga spanska (spanska prov på fredag), jätte kul denna vecka är.. NOT .. men något som kommer bli kul är att spela mitt spel varje dag ba xD ....... och något som KOMMER BLI SUPER KUL XD är på fredag !!!, då ska anna ha fest grej 8D

Sov sött inatt <3