the desk of the mangakas♥


epic faces from a epic anime♥


Day 03- Favorite Opening Song

gintama favorit op; Tougenkyou Alien.

Seriöst den bästa opening jag sett och hört. Så fort den spelades blev jag kär på om igen med Gintama. Den här openinget visar från början hur knaaaasig Gintama verkligen är 8D Med deras trollfaces, alla vara galna osv. Jag gillar också alla opening efter och innan! Men den här är den absolut bästa openinget !!
Den här openinget visar liksom... vad hela Gintama egentligen är, en serie full med vänskap och komedi, äventyr och aliens, action och ALLT!!! Gintama = perfekt.


Serier(film) som jag redan nu ser fram emot.

Här nedan är tre serier som jag ser jätte mycket fram emot, men tyvärr kommer dom runt oktober och inte nu xD Men just varför jag ser fram emot dom är... dom två åt vänster har jag läst och älskaaar, jag behöver liksom en bra shojo anime (det finns ju inte så många). Så är riktigt glad! Den tredje är från samma skapare som Steins;Gate, vilket ser spännande ut lol! 8D

Men den som jag ser meeest fram emot är serien i mitten! Den är så söt och rolig! Plus att Haru (killen i bilden) är så het!!! Speciellt när han blir skit ''läskig'' lol (vilket han bara blivit kanske.. två gånger?).

edit: (la till en bild som ni märker) ser också fram emot Code Breaker animen som kommer runt oktober. Animen ser as ball ut (fast nu har mangan spårat ut lite... men älskar början av serien, så längtar skit mycket till animen). Trailern ser nicig ut! Också så är rösterna peeerfekta~ Animationen is luv <3

Sen här nedan är några filmer och ovas som jag ser fram emot nu. De kommer ut typ den här kommande månaden eller något, minns inte riktigt xD Men gaah så mkt jag vill se nu >_>

Ser riiiiktigt riktigt fram emot Naruto filmen!!! Och Fairy Tail filmen!! Tiger & Bunny kommer i september så... ja... men är ändå glad!! Det var länge sen jag såg klart på den serien~ Sen kommer den ''true ending'' i Persona 4! Ser riktigt fram emot det 8D hohoho så mkt att se fram emot~

this is love♥


LoK - season finale ~


Det finaste under hela det här var Noatak(amon) och Tarrlok om jag ska vara ärlig. Jag blev riktigt chockad över hur söt Noatak var, och sedan hur SNYGG han var OwO wooow man, why hide ur face lol xD Nej men, flashbacket var det gulligaste.. typ.. innan bloodbendingen kom och allt de.

Och ska jag vara lite ärlig nu? När Tarrlok och Noatak var på båten, och så får man se Noataks antiskte en sista gång, så ser man en tår flyga iväg. När båten sprängdes började jag faktiskt gråta lite.. Jag blev like Wtf? Jag blev stort kär i den ''onda'' karaktären under en episode. Wow.

Sen måste jag nu säga att jag blev liiiiiite besviken på vissa karaktärer så som Korra. Hon blev lite små mesig dessa två sista episodes. Och Mako var fortfarande lite weird. Jag menar... dumpade han verkligen Asami så snabbt och säger snabbt att han älskar Korra... den scenen skrämde mig lite XD Tyckte också synd om Asami... De som var helt awesome i de två sista avsnitten var väl Asami, Bolin, Naga och Tarrlok.

Kanske skriver sen mer om LoK, vet inte just nu vad jag ska skriva mer xD
Oh! Almost forgot! När den här scenen nedanför dök upp, så vet jag inte vad jag börja tänka... jag tror jag började shippa Korra och Amon xD lol.. och när jag sen såg Amons ansiktet (noatak) så borde dom två ha gått ihop lolololo ~~ nej men, jag är glad att hon fick Mako...

Sista avsnittet av LoK - de två bästa sista karaktärerna
Noatak & Tarrlok - Older brother & Younger brother

Naruto [new movie] + more

Vem längtar till den!? JAG!!! *räcker upp handen*~

lol, älskar att allt är så cp, Sasuke är flirtig av sig, Hinata är en badass, och att alla lever O_O I just want to see it!!! Och jag KYAAHar just nu, eftersom jag är ju en SasuSaku fan (har alltid varit) - de var min första OTP - tror jag lol, hade ju alltid sett animes innan, men dom hade redan pairings som man helt enkelt hejade på från början xD (alltså genren var romance).

Och från ingenstans, vill jag bara få något ur hjärtat; Jag har stött på många som hatat/hatar Sakura, men jag har aldrig gjort det. För kanske några månader sen/mer för ett år sedan, har jag hatat karaktärer (jobbiga tjej karaktärer) som är svaga och jobbiga osv. Men nu har jag äntligen slutat. Jag menar, är det nödvändigt att hata en karaktär? Speciellt Sakura? Jag menar hon är EN av de huvudkaraktärerna i Naruto. Visst var hon svag och tjejig av sig ibörjan, som alla andra. Men hon står på sina fötter när hon hjälper andra. Plus att hon är ändå väldigt skillad i Shippuden. Jag menar, Sakura representerar många tjejer på något sett och jag har gillat henne sedan början [fast jag var ju också bara 11 - 12 år när jag först såg någon avsnitt].

Jag kan ta en karaktär som jag ''hatat'' innan. Orihime från Bleach. Det som jag hade ''tyckt'' om Orihime innan var att hon var; jobbig, svag, och alltid behövdes räddas. Jag kan hålla med om den sista delen, men det behöver inte vara något negativt... Jag tycker Orihime är söt och ser väldigt vacker ut. Hon är en typisk snäll tjej som är kär i Ichigo och försöker hjälpa honom så mycket som hon kan.
Jag gillade henne inte så mycket innan. Men för något tag sedan såg jag en bild med en citat av henne, och börja faktiskt nästan gråta över hur fin hennes karaktär är.

Det var då jag insåg att alla karaktärer i animes har något fint och gulligt i dem. Personer vägrar bara se det som är bra och vill bara hitta något att klaga över. Jag bryr mig inte om bruden är ivägen för ens yaoi couple eller något liknande, man ska inte hata en karaktär - speciellt en huvudkaraktär; utan en bra anledning. Det finns ju vissa undantag... fast samtidigt, gör inga ursäkter. Wow... det låter verkligen som jag håller på att läxa upp mina barn XD

♥Pokemon movie and game♥


Vem älskar och längtar till den här Pokemon filmen? JAG!!!!! Vem älskar grafiken? JAG!!!! Jag längtar så jäkla mycket ;3; Av många anledningar xD men en väldigt stor är väl att det inte finns någon Ash eller Pikachu (har börjat tröttna på de lite nu..). Är vääääldigt glad över det !!

Nu till en annan bra nyhet! 8D Pokemon Black2 n White2 släpptes i Japan för några dagar sen. Och jag kan säga att meeee likyyy. Längtar tills spelet släpps här, ska snabbt köpas~ Hoppas någon lika galen som mig också sitter här och längtar på alla dessa Pokemon grejer ska komma 8D

oh god so much tears ;3;♥


Naruto once again

För någon år sedan sa jag att jag avskydde Naruto. Men nej. Jag tar tillbaka det! Jag ska aldrig mer ogilla en serie utan någon riktig anledning. och jag måste ändå erkänna, Naruto är bra manga och anime. Dom som skulle säga tvärtom inser bara inte de.

Jag minns hur jag gick i 6an (2005 - 2006) och det var en klasskompis som alltid prata om Naruto. Sen en dag kollade jag på en avsnitt på RTL2(tysk kanal) där det var ngn scen med Sakura och Sasuke, och bestämde mig för att följa den här serien. Jag ångrar det inte heller!

Eftersom det var på grund av Naruto som jag började använda dator och kolla avsnitt och sådant. Alltså det var Naruto som jag började kolla Online och allt, jag förstod inte data världen så mkt än (lol), men jag minns hur jag tjöt av glädje när Naruto Shippuden visades för första gången.

Jag har insett att Naruto storyn är ju ändå bra! Och jätte sorlig! Alla karaktärer är underbara. Om jag ska vara ärlig så var det just Sakura (och Sasuke - den scenen), som fick mig att kolla vidare på Naruto (jag är också fortfarande en SasuSaku fan lol).

Alla känsliga och sorliga moments som har dykt upp i seriens gång betyder något. Det roliga är väl att jag äntligen har insett detta. Så jag ska nu säga till er att jag ser om på Naruto Shippuden animen (eftersom jag slutade någonstans mitt i) - fast jag har alltid följt mangan.

Kan väl också nämna något roligt och sorligt. Roligt: den nya Naruto filmen ser AWESOME UT!!!! SasuSaku <3 De sorliga: den senaste naruto kapitlet var verkligen en tearbreaker ;__; Itachi är så jäkla underbar att jag dör ;3; Ännu en gång gråter jag för hans ''död''

Har varit borta nu ett tag, ska blogga lite mer nu (a)

Öhöhöh, sorry folket, har varit ganska mkt absent den senaste tiden. Har varit stygg av mig (grrr) lol xD Jag tänkte berätta lite om vad ni har missat (inte som om någon egentligen bryr sig).

Förra veckan, alltså inte den förra måndagen, den innan. Åkte jag upp till Stockholm och var där en vecka, alltså till förra måndagen. Var hos Anna och vi chilla, hon visa mig runt stockholm, vi åt massor av goda saker! Jag köpte lite grejer och fick även ''en liten present'' lol xD Det var en rolig stund i Stockholm. Fast vädret var inte alltid så super snäll... Fast det var myyycket varmare uppe i Stockholm än här nere i Göteborg... det var faktiskt chockande xD

Bilderna ovan säger lite om vad vi åt och vad jag köpte och fick xD Nu ska jag berätta om varje bild i tur och ordning, från vänster till höger!

Första bilden är på en sån där figur grej jag köpte från serien Ao no Exorcist (Blue Exorcist). Jag ville ha en av de tre killarna (det var slumpmässigt), men jag fick bruden istället... jaja lol.
Andra bilden är på an affisch Super Junior som jag fick av Anna (eftersom hon hade två av samma). Nu hänger den på min vägg här i mitt rum, är väldigt nöjd. DAANKE ANNA DARLING!
Tredje bilden e på någon gå pasta rätt jag åt, på Vapiano i Stockholm, det var JÄTTE fint där, och stort. Åt hälften bara.. kunde verkligen inte äta mer, jag blev super mätt!
Fjärde bilden är på Yakiniku, vi gick till en kina resturang, den var SKIT SNYGG! Allt var jätte fint där! Och yakiniku var himelskt gott! Jag är så sugen på att äta det!!! Fast man blev super mätt snabbt också här XD

Sen har jag också köpt andra grejer, som lite presenter, en ny plånbok, och så har vi ätit på andra ställen också och fikat. Oh! Så smakade jag på Dumplings för första gången! Det var verkligen jätte gott!! Det var en kul vecka i stockholm! (fast lördagen var inte kul, på kvällen hände något hemskt, men jag ska inte skriva om det xD)


Day 02- How You Discovered Gintama


Det började för cirka 1 år sedan (nästan). Jag hade läst/sett klart på komedi serien GTO (great teacher onizuka). Jag tyckte att den här serien var dö roligt och ville senare hitta liknande. Jag surfade runt i google och några forum på ''lika rolig'' anime. Jag vill så gärna skratta så jag läste vad andra människor rekommenderade. Bland många kommentarer fanns det serier jag sett innan (som jag inte tyckte var liiiika rolig som gto), sen så stod det på vissa; Gintama. Jag hade hört om gintama innan, så jag bestämde mig för att titta på animen. Jag kollade på 2 – 3 avsnitt och gav upp. Jag fattade inte något och så tyckte jag inte att det var roligt. Sen hitta jag en annan manga, Beelzebub, och läste den istället och tyckte den var helt underbart skoj!

1 – 2 månader efter, blir jag sugen på komedi igen. Men den här gången var det manga jag ville ha. Söker på sidor efter bra serier som andra rekommenderat, och bestämmer mig sen igen för att ge Gintama en chans till. Jag bestämde mig för att läsa mangan. Jag ville ge den en ärlig chans så jag tvingade mig att läsa långt, lite senare bestämde jag mig för att samtidigt ta en titt på animen. Senare slutade jag läsa mangan och kolla på animen. Och innan jag märkte något, så hade jag fastnat för Gintama. Jag tyckte också att animen var mycket roligare än mangan. När jag hade sett alla avsnitt som vart ute, bestämde jag mig för att läsa mangan som kommit längre. Och sen följa animen. Det var så allt började.