Vilken av dessa två/tre ska jag använda? Svara gärna

Jag har även frågat familjen och vänner. Jag räknar även med deras röst även om dem inte skriver i bloggen, här nedan står det nuvarande resultatet:

Första: I
Andra: III
Tredje: IIIII

DU kan vara med och påverka, lmao ;)

------

Den som jag har använder just nu:eller den nya som jag jobbat på (jag har ''lånat'' vissa bitar från en annan blogg av min som min kompis gjorde för mig, hoppas det är okej, fufu):samma fast med svart, tryck på bilden för att se den större:


var snäll och rösta på er favorit, lol

Lucky Dog 1 BlastJag har precis läst den andra kapitlet av Lucky Dog. Jag har fastnat för den här mangan ännu mer! Jag älskar verkligen tecknarstilen, och så älskar karaktärerna! Ser fram emot nästa kapitel.
Jag börja söka efter lite mer ''detaljer'' kring den här mangan, och det visar sig att mangan kommer från spelet Lucky Dog, som är BL (boys love) spel, vilket ser skit bra ut! Suck... jag önskar jag kunde äga det spelet och speeelaaaa!!! Den såg ju riktig mysig ut!
Men för att vara ärlig vet jag inte riktigt hur jag ska reagera nu när jag vet att spelet är BL (mangan kommer förmodligen också bli BL), jag som inte har läst ngt om vänskap bland killar på länge! Jag har en sån där konstig...fetisch, där jag gillar killars vänskaps sins emellan.. lmao xD


För er som inte minns mitt gamla inlägg om vad den här mangan handlar om;

Gian Carlo Bourbon Del Monte, en ung vanlig medlem från maffia gruppen CR-5, med smeknamet ''Lycky Dog'', pga sin otroliga turhet. Hans nuvarande situation är att han sitter i fängelse. Samtidigt i samma fängelse sitter fyra stycken unga maffia ledare från CR-5 inlåsta också. Plötsligt en dag får alla ett brev från utifrån, från den högsta chefen av CR-5, där det står att Gian ska planera ett ''jail break'' med de andra 4 ledare, och om han lyckas, blir han göst rankad chef.

Gantz - animeNu i onsdags under min japanska lektion, satt jag bredvid en tjej, vi börja snacka om vad för favorit manga och anime vi hade. Jag fick veta att hon var i tillfället väldigt galen i animen Gantz. Jag hade då och då läst om vad den här serien handlar om, men jag fick aldrig lust att kolla på den. Förrän när jag kom hem. När jag kom hem bestämde jag mig att kolla på den animen. Jag fastnade direkt, och igår kväll såg jag klart alla 26 episodes.


Ibland så är döden inte slutet. Inget slut, ingen frid, ingen vila. Istället vad man får är en stor svart boll i mitten av en tom lägenhet rum, som för narr av din död och leker med ditt liv.

Berättelsen följer Kurono Kei, en ung tonåring som går till skolan, har perviga tankar och är en självisk lat person. Men allt det här förändras när Kurono blir överkörd av ett tåg och hamnar i en värld där han måste spela ett spel. En orättvis och brutal spel, där han måste kämpa för sitt liv.
Animen är fylld med blod, våld, sex och brutalitet, sånt som jag inte kollar på så mycket, fast den här animen fastade jag ändå direkt för! lmao.

Den här serien kommer du antingen att älska eller hata. Jag blev själv kär i Gantz animen! Kurono är en röst inne i oss alla. Varje skyldig, omoralisk och självisk tanke vi har djupt inom oss, visas genom Kurono. Jag gillar hur man får se Kurono ''förändras'' genom serien.

Jag rekommenderar starkt den här serien. Medan Gantz är grotesk, visar den tydligt de mänskliga önskningar, tankar och handlingar som vi har i oss. Den här animen säger vad vi vill säga, tycker vad vi alla i hemlighet tänker, och gör de saker som vi alla vill göra. Intresserad? Ta och kolla på den här animen då!

Nu ska jag ta och börja läsa mangan, eftersom den fortfarande är ongoing, och att alla säger typ att mangan är bättre än animen. Fufufufu


火災 + 水を + 風力 + 地球Random:
火災 + 水を + 風力 + 地球
(eld + vatten + vind + jord)

Har precis kommit hem från japanskan. Det var faktiskt en bra japanska lektion (min dag har faktiskt inte varit så bra annars). Hade svenska prov idag OCH japanska ''prov''.
Vet ni vad jag kom på? |D Hela den här onsdagen är jag omringad av språk...skiiiiiit bra.... Första lektionen: TYSKA, andra lektionen SVENSKA, sen lunch, tredje lekionen ENGELSKA, fjärde lektionen, efter en lång håltimma JAPANSKA. hahaha lyckat...

Nu ska jag käka något, sedan plugaa engelska, jag har engelska muntlig prov imorgon... Jag vet oftast inte vad jag ska göra med livet, ahahaha. Men efter skolan ska klassen iväg och se på Jane Eyre i bio. Det är något att se fram emot iaf.


Har prov i Literattur Historia imorgon... yahhahaha...

''Människan är ett oskrivet blad, som har förmågan att lära sig allt - om hon använder förnuftet''.
-
John Locke

Hahah shit, kolla skillnaden!


One Piece har verkligen blivit bättre animerad!
Bilden åt vänster kom ut August 16, 2000
Bilden åt höger kom ut September 11, 2011

Hahah herregud va härlig family guy är! x3


So fudging HOT !


Kagura VS Shizuo; who wins!? [KAGURA OFC]


Min sköna och goa dagVi åkte ut från huset kl 10.30 ut från min systers hus med bilen, för att söka efter en bra parkerings plats. Vi anländer till lissebergs parkeringsplats, det är ganska fullt. Men vi hittar ändå en parkering snabbt och enkelt. Sen visar det sig att min syster glömde hennes väska hemma hos sig... så hon tog bussen hem för att hämta. Jag fick betala i P-automat grejen. Sen fick jag vandra runt i en timma.
Sen kom mit syster och vi bestämmer oss att gå mot bokmässan, när vi kommer fram är det MASSOR med folk överallt. Sen så ser vi att det är världens längsta kö in... Det såg ut som att vara en timmas kö ungefär. Min syster är påväg att gå längst bak i kön, och jag får typ panik, hatar verkligen köer! Sen plötsligt hör jag hur några ropar på mitt namn. Jag ser två kompisar som ropar på mig, dom säger att jag och min syster ska stå med dem, för att komma in snabbare, lol. Så vi fick stå i kön i ca 5 minuter, sen var vi inne. :D

När vi kom in, så gick vi runt och kolla efter böcker. Jag stod ett tag och kollade igenom alla manga böcker. Sen filmer, sen några random böcker. Sen skulle min syster på toa, så jag stod vid barnboks avdelningen. Plötsligt kommer Dogge Doggelito fram till mig och ger mig en bok (som han skrivit), och säger att jag ska ta o läsa den medan jag står där, lol. Han är väldigt bra på att få andra människor att köpa hans böcker hahah. Sen ser jag mina två kompisar igen, snackar med dem en stund. Sen plötsligt ser jag en smurf(stor,blå, helt enkelt klädd i smurf dräkt). Smurfen sträcker ut armarna, och jag ger den snabbt en stor kram. Sen efteråt så ber jag min kompis att ta kort på mig och smurfen. Sen krama smurfen mig på det fotot, jag är lycklig!!! lolol.
Efter det stack mina kompisar, sen kom min syster. Jag gav henne min mobil, sen krama jag om Dogge och så tog syrran ett foto också. Efter det gick vi typ 15 meter, och sen såg vi Dolph Lundgren. Jag tog några bilder på honom, fatta att jag stod typ 2 meter ifrån Dolph! hHAhaha omg

Efter allt det, gick vi runt ett tag, sen bestämde vi oss att gå ut, in till Lisseberg och ta en sväng där. Vi spelade några grejer, sen efteråt så vann vi stjärnvinnst ballerina. Vi drar mot hemmet. Påvägen hem bestämmer vi oss att köpa thai mat. Så vi stannar och gör det. Sen så bestämmer vi oss att hyra 3 filmer också. Ungefär vid 18 - 19 tiden var vi hemma. Jag är nöjd och glad, har massor med sköna foton! Det här var en skön dag! Exakt vad jag behövde! Jag älskade smurfen, sen så var Dogge hur skön som helst, hahah.wow u suck... dead is tha man ~
Nu till bokmässan. Sen ikväll blir det Supernatural !!


well hell! tommorow is bokmässan and then SUPERNATURAL !!


''Nope... we didn't see anythin'....''


Supernatural - lmao, LOVE IT!

http://www.youtube.com/watch?v=h1uCLqHiR_0

fan as rolig serie! Älskar den! Jag älskar Dean så himmla mycket!
Kollar typ varje dag på den på tv!! Hahahaha xD

Har glömt att säga; vi har köpt en ny kamera. V


MCdonken är alltid de rätta stället att umgås


Jag hatar när människor säger mitt namn fel...


SHINeeDet enda jag kan säga; Jääääklar vad jag har drogat shinee de här två veckorna..
hahah lol, vet inte ens hur det började... Får en länk(inte den här yt länken) från en kompis som säger att hon önskar att hon ägde dessa människor, sen kollar jag på de, och säger; meeeh, någon dag efter så börjar jag plötsligt bli intresserad xD lololo

When stressed u eat desserts

When you’re stressed you eat ice cream, cake, chocolate, and sweets. Why? Because stressed spelt backwards is desserts.

Powerpuff Girls Parody; Panty & Stocking


Fuuuudge vad jag längtar!


Area no Kishi - ANIME!!!!!Som några KANSKE minns, så publicerade jag ett inlägg; 2011-06-22 @ 21:11:05, där det stod hur mycket jag älskade den här sport mangan, och hur mycket jag grät. Och idag, för ca 5 minuter sedan, fick jag reda på att det kommer bli en ANIME!!!!!!! ommmgggg!! Jag kommer sååååå grina när jag ser den animen.. asså seriöst! Nu är det bara att vänta på att mangan och animen blir tillräckligt kända så kan dom göra en ASBRA och skit SORLIG drama!!!!! Skulle verkligen ha älskat det! Jag gråter så jäkla mycket över den mangan... jag tror jag grät flera liter när jag bara kom till kapitel 5 eller något...shit asså...
Men jag är så jäkla GLAAAAD!!!! En ANIME!!!! AMG AMamamamgmgmgamgmamgmamgmamgmg!!

lmao


omg, allt blev plötsligt bättre igen! lolo


--

shit va livet kan suga en dag. Idag sög riktigt... hela dagen var helt sjuk, jag orkar inte med det här skit livet mer. Jag vill bara ta och jobba som en mangatecknare, stänga mig in i ett rum och aldrig vara omringad av människor som ljuger o ljuger varje jävla sekund. Vart man än ser sig, så är det ALLTID någon som ljuger, det kan vara om något smått, eller litet. Och jag skulle nog ljuga om jag sa att jag aldrig ljög, jag kommer erkänna nu; igår så ljög jag om ngt till min kompis, jag sa om ngt som hände på väg till skolan, därför blev jag sen till lektionen. Det är en lögn! Jag gick bara långsamt ut från huset. Varför ljög jag? För jag kände att jag inte ville att min kompis skulle se ner på mig. Jag vill att hon ska respektera mig. Det är de alla vi människor vill...
shit va livet kan suga, och få en att skriva bullshit... vad fan kan en ynklig människa som mig säga egentligen? inget! jag vill bara få ut de här skitet ur mitt system, så att jag slipper bära på det hela tiden... jävla skit...

min brorsa kom nyss och sa förlåt, det är respekt. Jag var tyst och sa inget, det kallar jag; IDIOT. Han visa mig respekt, men jag trampade på den respekten och ignorerade den... och jag känner mig som skit... IGEN. Antingen så tar jag och ger min brorsa en kram, eller så ignorerar jag det... livet har så många vägar som man kan ta... men vilken man väljer är det jobbiga...

Jag ska ta en dusch, sen kanske jag kan välja min väg mot en fredlig syskonhet...

Sett nu också Beck Live Action; jdramanJag tyckte att draman på BECK var faktiskt ganska bra. Det enda som jag HATADE med filmen var att man inte fick höra killen sjunga...det var jobbigt som fan... pga det, så röstar jag på att animen är bättre, med låtarna som man KAN höra. Annars skulle dramat vara perfekt! 8D

Fudging ÄLSKAR den här låten!!!!! ♥Den här låten är ganska svår att hitta på youtube... men dom tur finns google x3 Älskar låten så jäkla mycket!!!! Älskar känslan jag får... vilket är svårt att förklara xD ....men....jag får känslan av typ.... förr i tiden... 1800 - 1900 talet, typ maffia.... fufufu

Gissa när jag somna idag? Precis!! 5 tiden! Hahaha, idiot jag är. Men jag vakna för 10 min sedan, märker att vi inte har mjölk till frukost. Så jag ska ta en promenad ner till centrum för att köpa 1 paket mjölk och sedan till biblan för att låna en bok för min mamma, o sen promenera hem igen. En morgonpromenad (a)

lololo jag behöver sova.... men jag lyssnar ist på bra låtar!


Lucky Dog 1 BlastOmomgomggm!!! Fangasm!!!
Jag läste nyss en ny manga som kommit ut; Lucky Dog 1 Blast, änsålänge finns de ba 1 chapter.
Jag ÄLSKAR den!!!! Jag seriöst älskar allt med den just nu!! Älskar tecknarstilen, älskar karaktärerna på bilden ovanför, älskar att dom är maffia, och ÄLSKAR att dom ska fly från ett fängelse, ÄLSKAR HELA IDÉEN!!!

Handling:
Gian Carlo Bourbon Del Monte, en ung vanlig medlem från maffia gruppen CR-5, med smeknamet ''Lycky Dog'', pga sin otroliga turhet. Hans nuvarande situation är att han sitter i fängelse. Samtidigt i samma fängelse sitter fyra stycken unga maffia ledare från CR-5 inlåsta också. Plötsligt en dag får alla ett brev från utifrån, från den högsta chefen av CR-5, där det står att Gian ska planera ett ''jail break'' med de andra 4 ledare, och om han lyckas, blir han göst rankad chef.

[ Kan påpeka att, på bilden ovanför, killen i mitten med blont hår är Gian, och dom andra 4 killarna är ledarna, alla är så snyggishaaaaaa att jag dööööör..!!]

Well... this is the truth


Panty & Stocking is amazingly funny !


Animen Beck - HELT AWESOME MUSIK ANIME! Låtarna är magiska!Jag älskar seriöst japaner som pratar/SJUNGER på engelska!!
Här får ni lyssna på vissa av låtarna jag gillar från bandet Beck(från animen):
what the hell Alan !?


Gintama is the King of Comedy !! [op9; Tougenkyou Alien]


Are you ready? Silver, Green, Red, Gold !?


Ciel; no matter what age u are, u will always be cute!!


Life is Money; Mangan är ny & ser riktigt bra ut, fav.karektär är 9 och 2


We all love games


Jag är dödstrött, så jag tänker gå dö nu i min egna fantasi land.. fufu


Manga tävling, vara klar senast 1 decSom några kanske vet, så tänker jag vara med på den manga tävlingen. Jag bestämde den här gången att vara på riktigt med, eftersom det var ett tecken! Sista dagen är den dagen då jag fyller år; 1 december.
Men den senaste tiden har jag försökt komma på en bra handling som kan BARA ha 20 sidor (vilket jag tycker är lite...). Så jag har tänkt och tänk i ca 2 månader nu. Och nu, IGÅR när jag var i dushen, fick jag en ide! Jag tänkte på iden och vad som ska hända osv osv. När jag kom ut dushen tog jag en penna och papper och skrev ner allt snabbt innan jag glömde bort den. Nu har jag ''basen''. Det är bara att skriva lite mer noggrant nu, lite finare, och att döpa alla karaktärer till ngt, och sen skissa hur dom ska se ut. Sen är det att börja skissa själva mangan. Fufufufu, undra om jag kommer hinna allt det här på 3 månader, samtidigt som jag har läxor och prov... hahaha


What the fudge have I become!!?

Jag tycker att det är tidigt nu... Jag vill inte sova..ändå om jag är trött...
Detta hände mig igår:
Satt vid datorn som vanligt. Jag gäspar och är trött. Jag tar och kollar på klockan, den är 22.55. ''Fudge heller! Det är för tidigt för mig att sova nu!'' tänker jag, och fortsätter leka med datorn. Jag surfar hit och dit, kollar lite på klipp elr anime, läser säkert manga också. Blir plötsligt trött igen, kollar på klockan igen, den är då 02.40. ''Ja... mycket bättre'' tänker jag och går o lägger mig.
...varför tänker jag så sjukt!? hahaha jag döööör xD

こんばんはIdag var det studiedag för lilla mig.
Men när klockan slog 18.00 skulle jag ändå har japanska. IDag var första lektionen för mig, yaaaay. Dagen började med att gubbarna kom och jobbade vidare med våra fönster, dom kan heller ingen svenska... vilket gör saken dubbelt värre. Och dom bara åker och kommer som dom vill. Sen bara åkte dom iväg, utan att säga ngt. Efter de hörde man inget från dom. När klockan blev ungefär 15.45, kom astrid hem till mig, och vi drog sen till bussen för att åka in till stan mot den Hvitfeldska, för att lära jpnska där då. När vi gick av bussen bestämde vi oss för att fika en liten stund innan, så vi drog till 7eleven, och fika en stund. Sen vid 17.00 tiden bestämde vi oss att hitta skolan. Först valde vi att åka buss, och åkte vilse... Så vi åkte tillbaka till där vi åkte ifrån. Sen bestämde vi oss att gå istället, och det var faktiskt lättare att gå...ahahhahaha. Men vi var framme vid halv typ. Vi skulle gå in i skolan, det var stängt. Det fanns också 2 andra personer. Sen kom det en person som öppna så att vi gick in. Jag och astrid satt på en bänk och snackade tills min lektion skulle börja. Vi skulle börja, jag sa hejdå till astrid och gick in och satt mig. Jag orkar tyvärr inte skriva hur första lektionen var... Men jag kan säga såhär mycket; Läraren ser ut att vara go och rolig. Klassen ser ut att vara härlig.. ändå om jag bara snackat med 3 killar.... Sen så lärde jag mig lite nya saker idag, fast inte mycket, eftersom jag kunde redan lite av de. Men skriva fick jag faktiskt lära mig! wohooo!!! Sen slutade jag 20.00, var hemma 21.00, yaaay... fufufu
Det var allt för idag. KAKA för er som orkade läsa. Puss


Light Yagami is to hot for you


Godnight everybody !!


Death Note is to awesome for words..!


Allt är så rörigt... aahhhh jag orkar inte


Godmorgon folket, vaken nu?! Önskade att jag kunde sova hela dagen..


Dags att sova nu. Har ju skola om ca 8 timmar


pfff people...


The sad end...

Careful what you do, Cause God is watching your every move.
Hold my hand in the Dark street, for if you do I'll know that I'll be safe.
Even if I'm far away and alone, I can be sure that you'll find me there.
This I know, you draw me close for a while, so quiet. You tell me everything. If I forget what you say, then you'll come to me and tell me again. Yes you'd tell me once again.
But what happens when I know it all?
Then, what should I do after that, what then?

I wonder....


LOL, this really is MY life...


Gulligaste!! Leeteuk & Siwon <3


Leeteuk is my love


Godmorgon kära folk


ommgg va jag älska det här ögonblicket! MUMS! <3


Hibari-san is fudging awesome!!!Q: Hibari, you really are a floating cloud, uncontrollable by any being.
So in the end, you've become; the Vongola Cloud Guardian of the Great Sky.

Hibari: I don't like the way phrased that... but... you do have a point.
It is the sky... that allows the cloud to move about freely. But someday, I will even bite up the sky.


Vongola Decimo Family - Who da fudge dosn't love them!!!?


GACKT「REDEMPTION」


Älskar opening låten till Death Note !!
Jag har sett över ca 300 animes, kanske mer, vem vet. Jag har några jag älskar och några jag gillar mindre. Jag har mina favoriter. Men jag måste säga; även om Death Note inte är i min lista av favoriter, så är den en av de BÄSTA anime och manga jag sett och läst! Det roliga är väl att Death Note animen kan ses utav många människor (även dem som inte kollar på anime). Jag hade en kompis som kollade på den för några år sedan, vad ska jag säga? Hon älskade den!
Visst finns jdramat nu... men den kommer ALDRIG att slå orginalet... aldrig! Den här animen är unik! Visst är dramat bra och så... men animen är så MYCKET bättre! Light ser för töntig ut i dramat, (men L blev bra, faktiskt mycket bättre än animen xD i animen är han så gaaaaay...), men komigen!!!!! Light ser inte ens ond ut dramat... suck.... det stör mig som fan! Dom kunde ha tagit en bättre skådespelare för Light..
Death Note är en speciell anime, det är väldigt sällsynt att man följer en ''ond'' huvudkaraktär. Light är en av mina favorit karaktärer inom anime och manga.


Love it!!


Favorite Pairings