Hohoho

Jag känner att jag har inte varit så aktiv här. Tyvärr så kommer det fortsätta så... fram tills jag känner mig ''aktiv'' igen. Mina ''dator känslor'' har åkt upp och ner senaste tiden.
Hmm... jappjapp... jag kan berätta lite om hur min dag har varit.

Sov mycket bra. Vaknade klockan 6, somnade om igen och drömde en sjuk dröm. Vaknade klockan 7, skakar av mig drömmen och somnar om igen. Vaknade klockan 8 och insåg att jag drömde ännu en sjuk dröm... Men whatevs... Sen satte jag på datorn medan jag låg på sängen. Sen vaknade jag klockan 9... jag hade visst somnat igen. Jag börja fixa mig själv och gick sen till skolan.
Vi i klassen har börjat diskutera kring en resa utomlands nästa påsklov (när vi går i 3an). Mina kompisar som går i en annan samhälls klass, deras klass ska åka till London om någon vecka. Jag önska jag också kunde åka till London... suuuuuck...
Resten av dagen har jag pratat med min kompis.. och pluggat. Sen hade vi grupparbete i religion... vår grupp är väl...rolig... hahah. Men även där så pluggade vi inför provet.
Sen var det dags för prov, det gick väl...bra? Vet inte exakt... Efter provet gick vi hem! Sen fick jag reda på att en klasskompis hade glömt bort sin jacka i biblioteket, han gick tillbaka för att hämta den och såg att en 10 årig flicka hade på sig hans jacka och gick runt... that's sick..
Seeeen gick jag hem. Var hemma i ungefär en timma, sen gick jag ut igen för att träffa en kompis, eftersom hon slutade så sent. Vi hade inte träffats på länge, så det var både trevligt och roligt att vi sågs idag (A)
Vid klockan 6 tiden var jag hemma. Jag vet inte direkt vad jag har gjort fram tills nu... men nu sitter jag här framför datorn. Känner mig... jag vet faktiskt inte... jag har olika känslor just nu: So happy I met my friend - So happy, har inge mer prov den här veckan - Not that happy nu när två konstiga personer följer mig på twitter... kanske bara jag som är paranoid(hoppas att dom slutar följa snart lol) (jag menar konstiga som i... I love to f***.... seriöst... vem fan skriver sånt skit!?...jo dom två... tror jag blev nu av dom) - Not that happy att jag är trött och orkar inte med dagen... plus mycket mer blandade känslor... aaaahhhhahahaha

Nej men nu ska jag försöka hitta något roligt att titta på, en serie... gärna ingen asiatisk eller anime eller manga... jag har ingen aning varför jag plötsligt inte orkar med någon av dom... Det här har hänt en gång innan också, men efter en vecka blev jag en dubbelt ''anime + asian'' nörd...hahahha. Men nu, sedan sportlovet, har jag inte orkat kolla på sånt...[Tro inte att jag har tröttnat på det! Bara en kort paus]. Det är nog ändå bra just nu, jag kände att jag svängde bort från allt annat i världen XD Ska ta och kolla en avsnitt av Sons of Tuscon... och sedan hitta något annat ''mysigt'' att kolla på..

♥ Homestuck is my love ♥


Share yours :D

Jag har varit lite mer aktiv på andra ställen nu på sistonde.
Så jag tänkte att de skulle vara kul att hålla ''bättre kontakt'' med dom som vill XD
Jag är mest aktiv just nu i tumblr och twitter(är ny där...) XD  DeviantArt har jag blivit lite....tillbaka dragen... jag har fått artblock... orkar inte rita ett skit... sen så har jag inte ens ritat klart en bild till en person, så jag har inte vågat logga in XD ....
I will find you people.. (behöver inte skriva facebook XD... det känns väl lite privat ändå)


edit: eller är det bättre att jag skriver mina? >_> ... fast dom är nog inte så svåra att hitta... twitter är nog en utmaning, men tumblr och deviantart borde vara lätt XD

hahah oh dear lord xD


Nej nu ska vi vara glada ~~~

Jag tror jag känner så mycket just nu pga att vi har så mycket att göra nu direkt efter lovet. Här är en liten lista på hur allt ser ut för mig:

Idrott (Prov) V8 Tisdag
Svenska (Inlämning) V8
Naturkunskap (lappraport) V8
Tyska (Prov) V9
Religion (Redovsining) V9
Rättskunskap (Inlämning) V9
Rättskunskap (Prov) V10

Matte (Prov) V10


Det här är nog grundet på varför alla mina käsnlor leker med mig.
Fuuuuq I'm dead...

Puh

Mitt förra inlägg var fullt med negativitet. Nu har jag äntligen skrivit av mig. Känns awesome. Nu är mina föräldrar hemma. Som vanligt, så kommer jag inte säga till dom vad min bror säger till mig, eftersom dom aldrig tar mig på allvar. Alla är ju på hans sida, han som är lång, vältränad, smart, pluggar osv. Liksom varför inte? Jag menar, om det var att välja mellan mig eller honom, så skulle dom nog valt honom. Jag är inte smart inom nästan alla ämnen, jag är ett G och kanske några VG barn. Jag är heller inte särskilt snygg heller, eller ens söt. Sen kommer min brorsa, han fick nästan att MVG, bra på att plugga, försöker mycket. Vältränad och har en go flickvän. Det är faktiskt sorligt att jag kom på det precis nu... Att om mina föräldrar skulle välja mellan oss två, då skulle de direkt bli adios girly.
Hahahahahah omg.... jag tänkte skriva positiva saker nu... men nu kom det andra känslor... det här är bara sorligt...

Hur reagerar ni andra på det här?

Min brors och min relation har alltid varit konstig. Någon gång kan vi bråk skoja, eller blä blä. Men sen kommer det några gånger där vi alltid bråkar. Och nu efter bråken så skrev jag ner en liten dialog över hur jag kommer ihåg vad vi snacka om. Vi börja bråka först om städning, och sen tar min brorsa upp något skit blä blä.
Den tjocka texten är min bror, den snea är jag.

-Du vet att jag har ett dåligt temprament. Jag kommer göra saker som kommer få dig att lipa.
-Jag lipar redan inombords.
-Seriöst passa dig, du är en sån jävla idiot! [han sa ngt mer här, men jag glömt bort vad]
-Vadå!? Kommer du slå mig?
-Ja jag kommer slå dig!
-Slå mig då, då kan jag få blåmärken (som bevis att han slagit mig)
-Jag är inte så dum att jag slår dig så att du får blå märken.

Hmm.. ja.. säg mig.. hur reagerar ni på det här ? Jag har alltid vetat att min brorsa är den ''tuffa'' typen. Men med ord kan man göra honom så jäkla förbannad så att han skriker, och jag brukar lyckas göra det ca en gång per månad. Han har en skit dålig temprament! Han borde lära sig att behärska den. Han som tror att han är hel ''tuff'' och cool kille, är egentligen en jätte töntig person, han borde vakna upp och inse hur han pratar och har pratat med sin lillaSYSTER i... hela jävla livet.

Efter några fler meningar vi slänger på varandra så säger han
- Visa förfan respekt för din äldre bror (den här kommentaren dyker alltid upp)
+mina föräldrar säger att jag ska också visa respekt.
Vad jag vill säga, från min synvinkel:
Du förtjänar förfan INGEN respekt! Du är 7 år äldre än mig! Du är vuxen! Du tar åt dig några få ord man säger till dig, som inte alls är LITE logiska alls.. Medan jag får tillbaka dubbelt så mycket bullshit från dig, plus HOT (det är det enda, han har inte slagit mig elr ngt.... än). Den dagen då du höjer din röst, UTAN att HOTA mig, då kan jag KANSKE visa någon sorts respekt.... fast jag än tycker att jag visar dig tillräckligt med respekt.
Men nu, piss off. Jag är trött på dina idiotiska klagomål, dina hot, och din dåliga temperament din jävla ''cooling''.

Jag lär mig från dom äldre. Om han som är äldre inte visar respekt, hur ska man som yngre syskon visa respekt tillbaka? Seriöst vad jag blir trött på folk som säger: Bara för att du är yngre så ska du visa respekt. Gå dränk dig en sekund och tänk igen! Vi yngre är mer envisa! För om vi blir retades med en gång, då tar det aldrig stopp, men det gäller nog samma ändå för de äldre. Men sanningen är ju: de yngre lär sig från de äldre. Och vad lärde jag mig idag? Från min kära bror lärde jag mig att man ska hota någon med våld, och om inte personen slutar så ska man slå personen tills han/hon gråter, utan att ge blåmärken. Tack kära idiotiska bror.

Hur starta det här bråket? Låt mig börja med att säga. Han städa nedrevåningen, och kom precis upp. Jag satt i vardagsrummet och noppade ögonbrynen. Och han babblar om att han ska städa och att jag ska gå till mitt rum och städa mitt rum. Sen säger jag att det är mitt egna rum, sen upprepar jag det hela tiden. Av UPPREPNINGEN började han höja rösten. Sen börjar han snacka om att aldrig gör något för familjen och sånt.
Fuq this shit. Jag har alltid älskat mamma och pappa mer är min bror, jag gör ''tjänster'' för dom för att jag vill! Asså jag förstår mig inte på hans temprament.... it fuqing sucks ass.

Det är just pga sånt här som man vill rymma från huset och aldrig komma tillbaka. Om jag ska vara ärlig, hela min familj är sjuka och jag kommer alltid vara irriterad på dom. Men sanningen är ju att jag älskar varenda en. Men just nu, tycker jag inte att min bror förtjänar uppmärksamhet alls...

♥ Destiel [ dean / castiel ] ♥


♥ Supernatural is my new life ♥


Som många minns började jag kolla om på Supernatural i lördags, blev direkt kär igen. Jag kan nu meddela att jag har kommit halvvägs in i femte säsong, ohhhh yes it's that good! Förut tyckte jag bara om Supernatural, men nu är den mitt liv! Den har fått mina åsikter om gud/änglar/demoner/spöken etc att ändras, jag var en un-beliver förut, men nu känns det som om jag tror på... sånt?
Serien är så jäkla bra! Liksom... det är så spännande, sen så lägger dom till roliga scener (oftast roliga replik), eller så kommer det helt random episodes som bara äger helt! Men storyn i hela altet är så djup! Sen relationerna med alla ''viktiga'' karaktärer äger så jäkla mycket! Skådespelarna är också skit bra!
Ibörjan var jag helt för Dean och Sam (bröderna), tyckte dom var de bästa karaktärerna och de roligaste! Men direkt i säsong 4 ändrades allt! Jag avskydde Sam, gillade fortfarande Dean, men ÄLSKADE den nya karaktären Castiel! Castiel är lätt min favorit karaktär! I FREAKING LOVE HIM! Jag älskar hur dom får Dean och Castiels relation att se så djup ut!! I soooo ship Destiel[Dean/Castiel] - oh fuq yes, them togheter!!!!

Jag älskar att redan från början så är Castiel helt över Dean. Men det bästa är nog deras ''LÅNGA'' sekunder som dom stirrar i varandras ögon. I'm freaking serious! Jag skulle aldrig kunna kolla så länge in i någons ögon... Men dom två.. dom stirrar i varandras ögon och har en ''connection'' - det är skit gulligt!
Sen älskar jag alla moments som Castiel räddar/hjälper Dean. Inte nog om bara deras karaktärer, själva skådespelarna är ju helt fantastiska! Jensen(Dean) och Misha(Cas) har en jätte bra realtion! De är grymt roliga tillsammans! Seriöst vilken shipping det här är!♥
Det här är (tror jag) den första tv-serien(amerikansk) där jag shippar two manly dudes together. Visst är Dean inte gay, 100% säker är jag... jag menar han ligger ju med varenda tjej han ser... Men Deans och Castiels relation är så... så freaking awesome!! Castiel är en ängel som alltid vakar över Dean♥

Och efter att jag kollar på några youtube klipp om Destiel, och intervju med Jensen och Misha, så klickar jag på amvs... som gav mig så jäkla mycket spoiler. Och den amvn jag kollade på fick mig att seriöst gråta... fy, sniff. I WILL ALWAYS SHIP DESTIEL!!! Screw Sam all the way(jag börja ogilla honom redan från säsong 3)-fast in real life är han ju as skön hahah.
Här nedan kan ni se en amv som är awesome made!!! Alla kommentarer håller med, så jag tänkte visa den lite innan jag skriver ''hejdå'', fufufufu. Det kanske är en ''lame låt'', men amvn var så väl gjord att allt blev ändå så jäkla bra att man älskar hela skiten!♥Adious my amigos. Jag ska kolla en episode till, och sen lägga mig. Ohhh baby I'm in heaven when I'm watching Supernatural♥ Hahah, jag har inte ens kollat på ngn anime, inte ens Gintama pga Supernatural. Min Gintamamonday blev de inget av, men Supernatural är så awesome!!!!♥
PS: Castiel (Misha Collins) is PERFECT and my love♥


en av bästa filmerna jag sett. grät som en bebis


hahah kolla vilken skillnad


♥ Supernatural ♥


Hahaha omg~~ Supernatural har seriöst blivit mitt liv nu, hahah dööör.
Jag älskar seriöst serien!! Och min favorit är såklart Dean♥
Jag har sett och följt massor med serier, amerikanska, japanska, animes etc. Men om något, så är Supernatural bland mina favoriter. Den är liksom så... gullig! Jag älskar brödernaaaa♥ Sam och Dean är awesome! Men om jag ska va helt ärlig, Dean är HET!! och en skit rolig person XD

Hmm intressant


aahhhh, vad jag vill se legend of korra!!


My great great week

Japjap! Kan börja berätta hur veckan varit då~
Måndag så var det en vanlig skoldag. Fast vår svenska lektion blev inställd för några personer (10 st), för vi skulle redovisa en annan dag. Efter naturkunskapen slutade, kl 13 ungefär, så gick jag och en till och satte och i ett grupprum och arbetade med vår redovisning, vi satt och gjorde det hela tiden... hela vår håltimma, men vi blev iaf klara. Sen hade vi matte 15.15 fraaaam till 16.40. Skoj?... fukk that shit.
Men en positiv grej är att IDAG var vi LEDIGA!!!!! Så jag satt hemma hela dagen och dog. Nej men... jag har ingen aning vad jag har gjort ens... har pluggat lite japanska och övat på min svenska redovisning. Har både japanska prov och svenska redovisningen imorgon, good luck for me~
torsdag kommer det nog bli lite kul för mig ändå~ Klassen ska besöka tingsrätten; jag och 5 till ska besöka fallet ''angående stöld mm''. Ska kanske bli intressant?? Och efter det slutar vi~~
På fredag händer inget speciellt... tror jag... om jag inte nu missat något... vilket jag inte hoppas hehe. Men japp, så ser veckan ut då, sen nästa vecka är det SPORTLOV!!!! I AM SO HAPPY LAPPY!!!!
Hoppas ni får en awesome dag! och vecka! Ha det gött!

♥ omfg i ship these two so fudging hard ♥


melodifestivalen

Tjatja !! Har precis sett på melodifestivalen med familjen min♥
Jag börja direkt skratta. Underbara Sean Banan var ju med, och han var t.o.m den första som sjöng, hahah han är så löjligt bäst♥ Jag är glad att han fick en andra chans!!
Inte nog om det! Dead by April gick direkt till globen!!! I'm so freaking happy!♥ Happy!!!(plus så känner jg mig stolt över att ha alla deras autografer, fufufu ohhyeeeh)
Dead by Aprils låt var as bra. Sean Banans låt var as kul. Maries låt var fan bäst (Salt and Pepper, synd att hon inte gick vidare). Men jag håller tummarna till att Sean Banan ska vidare till globen sen~

Dead by April ♥

Sean Banan♥


Vilka var era favoriter idag?

demonstationer i sv

Som många vet redan, så var det demonstrationer idag mot ACTA (SOPA och PIPA). I stockholm, göteborg osv. Jag hade fått en ''inbjudan'' i facebook att också vara där i göteborg och demonstrera, hahaha men det var för några dagar sedan och jag glömde helt bort det!


rewatch'd tiger & bunny ♥


Igår började jag se på Tiger & Bunny igen, och såg precis klart animen igen. Ooohh va jag älskar den~~ Den är ju jätte mysig♥ En klassic känsla med superhjältar + ny teknologi osv. Sen så ääälskar jag karaktärerna, speciellt Kotatsu! Kotatsu och Barnaby är så gjorda för varandra♥
Som jag sa innan så har jag precs sett klart på sista avsnittet. Jag hade heeeelt glömt bort den sista scenen!!! Där pojkens pengar flyger in i vattenpöl och man får se märket!! Asså jävlar!!! Jag vill ha en fortsättning!!! Jag bara måste!! De kan ju inte bara ta slut så!! ...jag har ju hört att det ska komma ut 2 st filmer.. men jag tror inte det är fortsättning från animen... aaahhh jag vill ha en säsong 2 !!!!

Tiger & Bunny are so made for eachother♥
Kotatsu & Barnaby are so made for eachother♥
Någon mer än mig som också sett den här serien? 8D Well... can't blame you.. Jag har ju sagt det här innan, min smak varierar så mycket.. jag kan gå från världens lugnaste serie till världens action serie - och älska dom båda lika mycket. Ett bra exempel på ''lugnaste'' och mest ''gråtande'' anime är AnoHana(Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai) och ett exempel på en action fullspeckad anime med massor av fighting scener är Sengoku Basara. Jag älskar båda lika mycket, båda har sina höjdpunkter och nedpunkter, men båda är en av de bästa serierna jag sett! I was well raised not to judge a style before I know the whole story~
Hahah.. men faktiskt så tycker jag att Tiger & Bunny är på en gräns där många kan kolla på den och tycka om den.. men vad vet jag x3

Like a boss ♥Never get tired of this song, like a boss.

♥ pairings I ship ♥

Här kommer ett kort inlägg om ngra par som jag är beroende över just nu.
Dom är egentligen inte par... Men jag shippar dom (alltså I LÖV THEM TOUGHTER) Seriöst..jag borde gå över till romance manga och anime.. men det går bara inteeee.. shounen serier är de bästa som finns, det är alltid bara dom som är spännande liksom!
Paren här nedanför är rangordnade i den ordningen: första=OMG LÖV THEM SO MUCH!! JUST MAKE LÖV!!, sista=like them very much. Det är bara just nu som det är i den här ordningen xD Det kommer nog ändras igen om en vecka eller två ~