안나라수마나라 - Annarasumanara


Annarasumanara är en manhwa (inte manga!). För er som inte vet vad det är: Manhwa är tecknade serier från Korea, medan manga är från Japan. Det läses heller inte på samma sätt som manga.
Jag blev direkt kär i den här manhwan! Och jag hoppas ni också kommer bli kära. Efter det här inlägget kommer första 'kapitlet' av Annarasumanara(på morgonen). Det är bara att hojta till om ni vill ha en till här på bloggen, eller en länk så att ni kan läsa det själva. Mm, här är en kort handling:

Ett rykte går runt skolan om en övergiven nöjespark och om en trollkarl som bor där som kan få någon eller något att försvinna för gott. Yoon Ai, en väldigt smart tjej i klassen, varje dag kämpar hon för att ha mat på bordet för hennes lilla syster och henne själv. Hon vill bara bli vuxen snabbt så att hon kan fly från fattigdomen och från verkligheten. En dag förändras hennes liv fullständigt, när hon möter den mystiska trollkarlen.

[Viktig info: Det finns en karaktär i serien som har vääääldigt stor huvud... men det finns en anledning för det, och man brukar tillslut förstå det... Jag förstod det iaf, lol]

Kommentarer
Postat av: anna

KOREAPOWER!

2011-12-12 @ 09:45:24
URL: http://merajuice.blogg.se/

♥♠ Kommentera gärna! ♦♣

♥ Namn ♥
Kom ihåg mig?

♠ E-postadress ♠ (publiceras ej)

♦ URL/Bloggadress ♦

♣ Din kommentar ♣

Trackback