En liten berättelse om Den Radioaktiva Grisen

Det var en gång en bonde som levde i sin egna stora bondgård. Han älskar att ta hand om djuren varje dag. En dag när han skulle gå ut och kolla på djuren, lade han märke till något ovanligt, något som inte stämmer. Bland de rosa grisarna stod en Radioaktiv Grön Gris. Han fick painik.

  • Shit! Det här är inte bra! Jag måste bli av med den där grisen innan djurinspektörer ser att jag har en radioaktiv gris här!

Så han tog grisen och gick till den närmaste bondgård och lämnade den där, och återvände hem. När han kom gående stannade han till och såg den radioaktiva grisen stå framför hans ytterdörr.

  • Shit! Den grisen är ju jäkligt snabb!

Så han tog grisen och satte den i bilden och körde iväg. Han körde 3 km, tills han kom fram till skogen. Han kastade ut grisen i skogen och körde snabbt tillbaka. När han återvände så kollade han noggrant runt hela området om den radioaktiva gröna grisen skulle vara där. Det var den inte. Bonden kände sig lättad. Han gick in i huset mot köket för att ta ett glas vin. Han frös till när han såg att den radioaktiva gröna grisen stod framför hans kylskåp.

  • Shit! Jag kommer ju aldrig bli av med honom!

Så han tog grisen, satte den i bilen och körde iväg till flygplatsen och satte sig med grisen på planet till Hawaii. Senare återvände han hem. När han kom fram kollade han runt överallt! Men grisen syntes inte till, och han dök aldrig upp mer.

 

Varför? Jo för grisar kan inte simma.


Kommentarer
Postat av: anna

ok. bra text.



SV: omg vad grym hon är! animering är så jävla svårt, iaf i flash (hate it) folk tror att det är enkelt men att bra göra en rörelse är en låten konst :P



alltså... jag är redan upptagen.... så tyvärr...

2011-03-10 @ 21:34:58
URL: http://merajuice.blogg.se/

♥♠ Kommentera gärna! ♦♣

♥ Namn ♥
Kom ihåg mig?

♠ E-postadress ♠ (publiceras ej)

♦ URL/Bloggadress ♦

♣ Din kommentar ♣

Trackback